Ce facem in seara asta?

Buna dimineata, Noapte!

leave a comment »

E tarziu, e vroe 4 fara 20, e o lene mare si nu prea e somn. A fost o zi aiurea si pe seara au fost 2 filme relativ oke`.

Primul vazut este o aparitie recenta si se numeste “Crank – High Voltage”. Da, este vorba despre continuarea de la Crank, da cu tipu din Transporter, da, tipul nu a murit in prima parte chiar daca a cazut de la 3 km altitudine. Nu poti sa le ai pe toate. Ideea e ca asta tipu asta n`a murit. I`au luat inima niste orezari si i`au inlocuit`o cu o pompa cu bateria. Astfel, el trebuia sa`si incarce bateria din cand in cand cu curent electric (in timpul killing spree`urilor) ergo si numele de High Voltage. La capitolul realism, no way man. Asa ceva se poate doar cand esti fumat poate. Adica in imaginatia ta. + ca m`a stresat destul de tare faptul ca de fiecare data cand asta imbratisa un tablou electric, nu tu piele arsa, nu tu parul putin in sus (meh, e cam chelios asa). Ma rog, la capitolul asta s`au cait oarecum pe la sfarsit. Cam astea`s punctele slabe din punctul meu de vedere. In rest, filmul, la cum a fost regizat mi`a placut la nebunie. Este plin de dinamism, nu se tine prea mult un cadru, are niste faze extrem de funny si sa nu uitam de toate fazele X-rated (18++) care te lasa cu gura gen OMG, HE DID IT!

Uite si un trailer


 

Filmul al doilea a fost unul mai vechi asa. Armageddon. Da… l`am mai vazut de mai de mult, am uitat cam 80% din el dar a fost frumusel. Mi`a placut mult faptul ca pe vremea aia cand a fost scos (’98 parca) existau efecte speciale destul de bune =D. Insa punctul forte al filmului il reprezinta umorul baietilor de pe acolo. Adica, nah, vine un meteorit care urmeaza sa spulbere planeta (cam fumata ideea) si astia de la NASA trimit niste tipi (experti) care sa foreze in asteroidul asta si sa planteze o bomba nucleara astfel impartindu`l in 2 si salvand Terra. Pabam. Singura problema e ca astia nu au nici cea mai mica idee care`i treaba cu spatiu si toate astea. Ideea e ca, la cat de rahat era totu` pe acolo, astia tot aveau chef de nitica panarama. Chiar ii ziceam unui prieten cand ne uitam ca astia (personajele) au radacini de romani pentru ca din cate am observat numai noi avem resursele sa glumim cand totu` alb cu negru si noante de maro(mai multe la numar).

Da… uite si trailerul

Pai… cam atat. Vizionare placuta! Daca nu, noapte buna! Daca nici asta nu`i buna, atunci, Buna dimineata! (ca e 4 nu alta)

Written by Spinsanity

May 8, 2009 at 12:54 am

Posted in Inked

Leave a comment