Ce facem in seara asta?

Buna dimineata, Noapte! (2)

leave a comment »

Daaaaa… pai inca o noapte pierduta, inca o dimineata frumoasa, inca o data lumina strica toata noaptea. S`asa o pierdeam deci nu`i mare bai.
Revenind la filmele de cacat pe care le urmaresc cand ma plictisesc de surfat pe net fara placa, stat pe garena jucand dota sau pur si simplu alte chestii de cacat pe care le poti face cand esti plictisit tare si chef de iesit p`afara nu ai.
So, ma uitam prin lista de download`uri ale amicului meu (care nu e prea mare sau vasta) si printre toate anime`urile (2) si un pornaches gasim si niste filme. Mnoh, sa o luam cu inceputu`.
Dau pe folderul Downloads din C douapuncteslashslash si bang imi cade privirea pe Love me if u dare. Suna frumos, dau pe niste faze dar nu ma prinde. Chestiile astea mushi-mushi chiar nu ma atrag sincer. Buuun. Sarim peste.
Next, imi cad ochii pe Infected2008. Pentru mine era clar ca era un film de mana a doua cu zombie si alte cacaturi mancatoare de sloboz uman care vor sa ne distruga. Dar m`am inselat. Se pare ca aceasta claritate a mea era manjita cu cacat. Ca directorul acestui film (sau scenaristu) s`a pisat pe ei de zombie si a ales o rasa extraterestra mancatoare de oameni care se inmultea prin apa. Dap… era ceva gen astia si`o bagau in apa, oamenii beau apa aia frumos ambalata si clara si dupa ceva timp dic coconul in tine si hopa esti extraterestu`. E.T. 1, Humanity 0. Noroc ca`mi pierdusem alta data timpul pe acest film si am preferat sa trec peste.
Ce ma mira e ca amaratii care au facut filmu` n`au avut nici bunul simt sa bage un trailer pe youtube sa va arate ce piatra filosofala au gasit ei din scenaristu care a scris povestea. Mno bun, NEEEEXT!
Exact cand credeam ca o sa fiu nevoit sa`i cer lui Marius castile si sa ma bag sa vad un pornaches (doar pentru poveste) mi`a cazut privirea pe un folder numit 12 runde (12 rounds). M`am uitat o tzara peste film (asa pe faze sa vad care`i treaba) si desigur ca n`am prins nici o mica idee prin apropierea nucleului intelectual din scenariul filmului. Treaba vine in felul urmator: un tip jumate criminal, jumate terorist, jumate jucator de sah (3 jumatati?) trebuia sa vanda niste arme unor cocalari. Astia erau pusi de efbiai sa faca schimbul si in timpul acesta baietii il urmarea p`asta care dadea sfaturi unor tipi care jucau sah ce mutari sa faca. Mno bun, pana la urma asta nu e prins de federali ci e prins de un politist cu o ditai constitutia (gen… un var mai departat al lui Hulk) care impinge o barca… bum masina in care era asta, moare prietena lui SI NA RAZBUNARE MANCA-TI-AS. Asteptam un an. Tipu (criminalul) scapa din inchisoare (ca nah era geniu) si incepe sa si`o bata de politistu asta (detectiv acum) punandu`l sa joace 12 rounds. Eu prima data m`am gandit ca e vorba de 12 rounds adica doishpe cartuse dar jocul avea 12 runde. Si in fiecare runda mini-hulk trebuia sa faca ceva insa sahistul mascat era cu un pas in fata lui. Era clar ca pierde si filmul se termina foarte lame. Filmul e slab din punct de vedere al scenariului. Adica… la cat de destept era sahistul, efbiaiul si cu mini-hulk au reusit sa`si dea seama de planul lui ascuns, un plan de care efectiv nu te prinzi nici daca esti Scofield (viu). Cam atat. Vedeti`l si spuneti`mi cum a fost pentru voi.
Ui si un “treilar”

\\later edit\ nu era jeux d`enfants in folder. era un film in eng. ty šŸ˜›

Written by Spinsanity

May 21, 2009 at 2:47 am

Posted in 1

Leave a comment